A PET Kupa hivatalos Folyómentő webshopja!   petkupa

Pamut karkötő
Pamut karkötő
3 500 Ft 
2 200 Ft
ÚJ

Pamut karkötő

Különleges, környezetbarát karkötő, egyedi tervezéssel, melyet a Tiszai PET Kupa kék és fehér pólóinak újrahasznosításával készítettünk.

Rendelhető
37
3 500 Ft 
2 200 Ft
Kezdete: 2023.12.12   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 37
Megtakarítás 1 300 Ft
Részletek

Különleges, környezetbarát karkötő, egyedi tervezéssel, melyet a Tiszai PET Kupa kék és fehér pólóinak újrahasznosításával készítettünk.

Ezek a karkötők nem csupán divatos kiegészítők, hanem egy egész életérzést hordoznak magukban. A környezettudatosság és a fenntarthatóság jegyében létrehozott termékeink minden egyes darabja egy történetet mesél arról, hogy a hulladék újrahasznosítása milyen egyedülálló és stílusos módon is kifejezhető.

A karkötők egyedi mintázatai a PET Kupa színeit és a folyó jellegzetes vonalait ötvözik, létrehozva ezzel egy markáns és egyedülálló megjelenést. Minden egyes viselőjének lehetősége van arra, hogy magáénak érezze a PET Kalóz életérzést, ami arra emlékeztet bennünket, hogy a fenntarthatóság és kreativitás összekapcsolása milyen inspiráló lehet.

Ezeket a karkötőket azzal a büszkeséggel készítettük, hogy hordozzák a környezetvédelem üzenetét és a divat összhangját. Bízunk benne, hogy a viselőink számára ez nem csupán egy karkötő, hanem egy lehetőség arra, hogy egy tudatosabb és stílusosabb életet éljenek.

Köszönjük, hogy támogatod az újrahasznosítást és a fenntarthatóságot. Viseld büszkén a PET Kalóz életérzést és légy részese ennek az egyedi környezetbarát karkötő kollekció első darabjával!

csuklóméretű, 1cm magas, kék és fehér, újrahasznosított pamut

újrahasznosított - közösséghez tartozás élménye

Adatok
Cikkszám
Riversaver_00430
Tömeg
20 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!