A PET Kupa hivatalos Folyómentő webshopja!   petkupa

Toll
Toll
8 500 Ft 
4 990 Ft
ÚJ

Toll

Toll
Toll
Toll

River Saver fenntartható toll - Minden mozdulat számít

 

A River Saver fenntartható toll egy különleges eszköz, igazi varázslat, amely nem csak ír, hanem már önmagában is üzenetet hordoz. Ez a toll a fenntarthatóság, a folyók védelme és a természet iránti elkötelezettség szimbóluma, mindennapi emlékeztető a PET Kupa 10 éves folyótisztítási történetére.

Raktáron   (1 db)
41
8 500 Ft 
4 990 Ft
Kezdete: 2024.01.18   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 41
Megtakarítás 3 510 Ft
Részletek

River Saver fenntartható toll - Minden mozdulat számít

 

A River Saver fenntartható toll egy különleges eszköz, igazi varászlat, amely nem csak ír, hanem már önmagában is üzenetet hordoz. Ez a toll a fenntarthatóság, a folyók védelme és a természet iránti elkötelezettség szimbóluma, mindennapi emlékeztető a PET Kupa 10 éves folyótisztítási történetére.

 

Termékleírás:

 

- Különleges kivitelezés: Ez a toll nem csupán egy íróeszköz, hanem egy üzenet is. A fenntarthatóság és a folyók védelmének fontosságát hordozza magában minden egyes mozdulattal.

 

- Kupak az Üzenettel: A tollat egy, szintén a PET Kupa által gyűjtött 

 folyami hulladékból készült kupakkal látjuk el.

 

- Csodálatos színek: Elérhető különböző színekben; mindegyik egyedi és a természet szépségét idézi.

 

- Rendkívüli üzenet: Használva ezt a tollat Te is részese leszel a fenntarthatósági üzenet terjesztésének. Minden mozdulat számít!

 

- Mérete: 14,5 cm

 

 

**Az Őselem Hangja**

 

A River Saver fenntartható toll az őselemünk, a víz hangját rejti magában; rád vár, hogy megszólaltasd! Ez a toll több mint egy íróeszköz - ez egy üzenet, amely minden egyes mozdulattal terjed.

 

Tudatos vásárlás:

 

A toll megvásárlásával támogatod a River Saver misszióját a folyók tisztításában és a természet védelmében. Legyél te is részese a változásnak, és gazdagodj egy különleges íróeszközzel!

Adatok
Cikkszám
Riversaver020
Tömeg
150 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!